søndag 29. januar 2012

Januar er snart ferdig...

Dagene har gått så alt for fort, og jeg har ikke blogget på lenge. MEN, et nyttårsforsett er å blogge regelmessig (hører det er godt for fordøyelsen, blant annet *ti-hi*). Dagen begynte, ikke med frokost, men med flytting av mikroen fra kjøkkenbenken, til skapet over stekeovnen. GENIALT! Bedre benkplass, og en opprydding i skapet-med-det-rare-i :0) Skapdøra er borte, og det ser bedre ut både på benken og i hyllene :0) (til frokost ble det også franske vafler, vi fikk prøvd ut det "nye" vaffeljernet!)

I dag har vi også byttet ut bjerkekvistene i vasen på peisen. Jeg hadde en trollhassel på hjørnet av huset, og satte i gang og klippe kvister. Det ble helt annerledes, og litt "trollsk", men passet godt på peisen :0)


Minsten fikk tavle på rommet. Vi skrudden den fast til veggen, og han står og "tegner" (...les: HAMRER og spiser kritt...) og vasker om hverandre :0)

I dag blir det Kveite til middag. Med grønnsaker og god saus. Desserten blir is. Selv om det er både snø og kaldt ute, er det godt med krokanis inne i varmen :0)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar