onsdag 10. august 2011

Festivalkaoset er i gang!

Hele dagen i dag, og mandag og tirsdag, har gått til foerberedelser og ordning til Langesund Sjømat- og Fiskefestival. Hovedteltet på Dampskipsbrygga er oppe, og småtelter på nordre brygge. I morra skal Lif få opp resterende telter, og en av kokkene begynner sine foreberedelser. JEG må til porsgrunn og hente servietter, for DET klarte de ikke sende med på lastebilen. IKKE klarte de å ringe og gi beskjed heller, men vi er jo IKKE opptatt, så en tur til Porsgrunn i morra, passer jo såååå godt :0/

Guttungen hjalp til med både det ene og andre, hjalp farfar å hente t-skjorter og utstyr, hjalp til å bære materiell i hus. Han har stått veldig på, og synes dett er veldig stat og koser seg i alt stresset :0)
Minstemann var ikke så veldig fornøyd, men fant er par steiner å stable oppå hverandre, og ble fornøyd en liten stund, da han fikk lov å hjelpe til med å bære litt :0)

Vel, da er Cataplanan i hus, første virkelige dag med "festivalmas" er overstått, og vi har endelig kommet oss hjem. En del ting står fortsatt på blokka, så selv om klokka allerede har blitt vel over 20:00, så er det fortsatt litt å gjøre før vi går til senga for dagen :0)

Portugisisk cataplana klar for sjømat!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar